București, 12 Octombrie 2018

Lituania-România, 1-2│Maxim nu s-a împăcat cu egalul și a marcat golul victoriei în ultimul minut

Maxim-gol-cu-Lituania

Victorie importantă obținută joi, de selecționata României în meciul de la Vilnius cu Lituania, scor 2-1, în Liga Națiunilor, urmare a golurilor marcate de Chipciu, '13 și Maxim, '90+4. După ce România a condus cea mai mare parte a meciului, s-a văzut egalată în minutul 90, prin golul marcat de Artūras Žulpa.  

Rezerva Alexandru Maxim, a salvat meciul, după o acțiune personală încheiată cu un gol splendid, de trei puncte, din interiorul careului, iar duminică România va întâlni pe Arena Națională, Serbia, într-un meci pentru locul 1 în grupa 4.

Scorul strâns cu care s-a încheiat partida, reflectă raportul forțelor din teren. Astfel România a mai avut două ocazii mari de a mai marca, prin Chipciu, în minutul 20 și Mitriță în minutul 52, în timp ce gazdele au avut o bară în minutul 10, prin Černych și alte două șanse ratate prin Valskis, în minutele 67 și 81.

După trei jocuri, România are 5 puncte și a urcat pe locul 2 în grupă, la 2 puncte în spatele Serbiei. Muntenegru ocupă locul 3, cu 4 puncte, iar Lituania ocupă locul 4, fără nici un punct.

Autorul golului victoriei României, din ultimul minut al prelungirilor cu Lituania, Alexandru Maxim, a declarat imediat după meci la televiziunea PRO TV, următoarele: „Sunt fericit pentru victorie și pentru cele trei puncte. A fost foarte important pentru noi acest meci, să mergem la București cu trei puncte în buzunar și să jucăm meciul cu Serbia la victorie și să ne batem pentru primul loc în grupă. Se vorbește foarte mult despre numărul 10, am fost și mă repet, îmi plac provocările, îmi place să joc sub presiune, n-am nicio problemă cu acest lucru, doar îmi doresc să ajut Echipa Națională, să-mi ajut colegii și să facem o țară întreagă fericită. Cel mai important este că am rămas concentrați până la final, că am avut puțin noroc, în ultimele minute.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Hermannstadt-FCSB-1-3

Citește și: Cum explică mijlocașul Răzvan Dâlbea, autorul singurului gol al sibienilor, înfrângerea cu FCSB

Hermannstadt Sibiu a pierdut meciul de acasă, disputat disputat Duminică la Tg. Mureș, cu FCSB, scor 1-3 și se află la al 5-lea eșec consecutiv...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X