Lipsa de maturitate a atacanților rapidiști, și-a spus cuvântul în meciul cu Dinamo

Rapid-Dinamo-2014București, 28 septembrie 2014. Dinamo, a reușit să se impună în deplasarea cu Rapid cu scorul de 3-0, în partida disputată sâmbătă pe stadionul Giulești.

După un start de partidă bun al rapidiștilor, atunci când Buș a scăpat singur, ratând de la marginea careului deschiderea scorului, apoi jucând în superioritate numerică încă din minutul 7, după eliminarea lui Nedelcearu pentru fault în calitate de ultim apărător, asupra lui Buș, au mai fost câteva ocazii clare de gol. Astfel Călin trage de la distanță întrucât portarul dinamovist Marc era ieșit, balonul fiind respins, apoi vine ocazia lui Coman care trage pe lângă poartă din 10 metri!

Cu 7 minute înainte de pauză, Cordoș deschide scorul cu un șut cu capul în urma unui corner, pentru ca în minutele de prelungire ale primei reprize, să aLazăr centrează scurt și Bilinski din 3 metri reia pe lîngă poartă. În minutele de prelungire ale primei reprize, asistăm la cea mai mare ratare a dinamoviștilor, atunci când din centrarea scurtă a lui Lazăr, Bilinski din 3 metri reia pe lîngă poartă.

Coman scapă singur spre poartă în minutul 55 și este deposedat de Fai în momentul șutului. Din centrarea lui Lazăr, în minutul 75, Alexe trage din 8 metri în bara transversală. Golul doi al dinamoviștilor vine cu 7 minute înaintea fluierului final, atunci când Alexe marchează din 16 metri, scăpat singur la limita offside-ului. Scorul final este stabilit în ultimele secunde de prelungire a meciului prin Bărboianu care marchează din penalty, la un fault în careu al lui Oros.

Antrenorul echipei Rapid, Ionel Ganea a declarat la Dolce Sport: "Am inceput foarte bine jocul, dar nu ne-am concentrat la finalizare. Scorul este mult prea mare. Am facut greseli si adversarul a profitat. Eu sunt singurul care raspunde de rezultate. Nu am de ce sa-mi dau demisia, nu am nici o problema. Este o lipsa de respect fata de mine. Eu am facut performanta la acest club. Suporterii nu ma platesc, nu m-au adus ei aici. Le transmit ca raman in continuare".

Suporterii giuleşteni de la tribuna a II-a au afişat următoarele bannere la adresa fanilor dinamovişti: "Am vrut să vă facem nişte mesaje, dar sunteţi cu ochii doar pe sondaje", "PSD în ADN", referire la faptul că liderul galeriei dinamoviste, Elias Bucurică, a fost una dintre persoanele care au realizat coregrafia de pe Arena Naţională cu ocazia lansării candidaturii premierului Victor Ponta la preşedinţia României, conform Mediafax.

Au evoluat formațiile:

FC Rapid: Drăghia - Tînc, Mera, Al. Iacob, Mendy - V. Negru (Săndulescu '65), Fl. Călin - Cojocnean (Martin '70), Al. Coman, Buş - V. Balint (Milinceanu '58). Antrenor: Ionel Ganea.

FC Dinamo: Marc - Fai, Nedelcearu, Cordoş, S. Filip - Bărboianu, Boubacar - D. Rotariu (Gavrilă '73), C. Matei (Grecu '82), V. Lazăr - Bilinski (Alexe '57). Antrenor: Flavius Stoican.

Alexandru Neata; imagine Mediafax

 

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.