Megamenu for Bootstrap
 


București, 11 Februarie 2017

Lipsă de goluri și lipsă de spectatori în tribune, în derby-ul codașelor

ASA-Timisoara-0-0

Vineri, în meciul de debut al etapei a 23-a din Liga 1, ASA Tg. Mureș și Poli Timișoara, au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci disputat la Cluj, pe terenul CFR-ului. Meciul a fost unul anost, fără faze și ocazii spectaculoase de gol, iar la startul partidei erau decât 4 bilete de intrare vândute!

La majoritatea loviturilor libere acordate de o parte sau de cealaltă, baloanele au fost respinse de zid, sau au trecut peste poartă. Meciul a fost puțin mai animat pe final, atunci când și-au făcut apariția în teren Ciolacu, la ASA și Popovici la oaspeți.

După această partidă, ambele formații, au câte 10 puncte în clasament, ocupând ultimele poziții și așteaptă play-out-ul, atunci când punctele vor fi înjumătățite.

Antrenorul echipei ASA Tg. Mureș, Ilie Stan, a declarat după meci pentru televiziunea Digi, următoarele: "Normal că nu sunt mulțumit de rezultat, pentru că puteam să câștigăm cele trei puncte. Este păcat, că din nou am făcut un efort fantastic, dar nu reușim pe ultimii 30 de metri să fim mai lucizi. Încercăm ca la jocurile următoare, să scoatem cât putem. Una peste alta, felicit jucătorii pentru atitudinea lor."

Atacantul echipei ASA Tg. Mureș, Bănel Nicoliță, a declarat după egalul cu Poli Timișoara, următoarele: "Nu știu cât de mult ne ajută acest punct, dar suntem supărați că nu am câștigat. După părerea mea, cred că am făcut un meci bun, am avut ocazii în care puteam să înscriem, dar soarta nu ne-a ajutat să marcăm. Ne-a ajutat foarte mult terenul de aici, mai ales că la noi nu se poate."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii