Lionel Messi și tatăl său, acuzați pentru evaziune fiscală
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Lionel Messi și tatăl său, acuzați pentru evaziune fiscală

Lionel-Messi-Getty-ImagesBucuresti, 12 iunie 2013. Lionel Messi și tatăl său Jorge Horacio Messi sunt cercetați pentru 4 milioane euro, evaziune fiscală. Messi nu poate evita plata impozitelor sale către statul spaniol, astfel că atacantul de multe stele datorează milioane de euro pentru guvernul spaniol.

Messi a răspuns la acuzațiile de evaziune fiscală prin intermediul Facebook: Noi comunicăm "Tocmai am aflat prin intermediul mass-media cu privire la cererea depusă de autoritățile fiscale spaniole. Suntem surprinși de aceste știri, pentru că nu am comis nici o încălcare. Ne-am îndeplinit întotdeauna toate obligațiile fiscale, în urma sfaturile consultanților noștri fiscali care vor avea grijă de clarificarea acestei situații".

Dermot Corrigan de la ESPN comentează: Ziarul El Periodico Barcelona spune că procuratura a deschis un dosar de cercetare pentru Messi și tatăl său Jorge, fiind acuzați că au ascuns în mod deliberat veniturile comerciale față de autorităților spaniole din 2006 până la 2009 și au canalizat veniturile prin companii-paravan în paradisuri fiscale. Lucrarea raportează suma datorată de 13 milioane euro, deși alte ziare spun că cifra pentru care este cercetat de autorități este de 4 milioane euro. Lucrarea citează sursa spunand ca presupusa taxa dodge "a constat în simularea cesiunii drepturilor de imagine pentru companii-paravan cu sediul în paradisuri fiscale [Belize, Uruguay].

Acest lucru a fost făcut cu scopul propus și de succes în care veniturile s-ar fi mutat din țările în care s-au bazat pe companii sau entitati, la companiile cu sediul în paradisuri fiscale, fără a fi supus nici unei impuneri și, în plus, cu opacitate totală față de autoritățile fiscale spaniole. Beneficiarul acestor venituri a fost nici o altă persoană decât Lionel Messi A".

Potrivit Forbes, Messi câștigă 41,300,000 de dolari pe an, făcându-l al 10-lea sportiv cel mai bine plătit din lume. El câștigă 21 milioane dolari de la contractul său principal cu Adidas, și 20 de milioane de dolari anual din contractul cu Barcelona. Numai David Beckham și Cristiano Ronaldo au avut venituri anuale mai mari ca fotbaliști. Messi a fost din nou uimitor pentru Barcelona, marcand 60 de goluri si 14 pase decisive în toate competițiile. El e cel mai bun jucător din lume și unul dintre cei mai vizibili sportivi de pe planeta. Cu echipa FC Barcelona din 2004, el a câștigat șase titluri în La Liga, COPA del Rey și trei titluri ale Ligii Campionilor. Individual, el a castigat patru trofee Ballond'Or, acordat celui mai bun jucător din lume. Deja la varsta lui tanara, el este fără îndoială unul dintre cei mai buni jucători din toate timpurile.

Alexandru Neata; Getty Images

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash