București, 04 Septembrie 2016

Lionel Messi s-a accidentat, în meciul dintre Argentina și Uruguay, încheiat cu 1-0

 

 

Lionel Messi a marcat singurul gol al meciului în minutul 43, cu Uruguay de marți, din preliminariile World Cup 2018, pentru ca numai după două minute, Paulo Dybala să fie eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Deși au evoluat o repriză în 10 oameni, Argentina a dominat jocul de la un capăt la altul. Ținta unor jucători ai echipei Uruguay, a fost să-l anihileze pe Leo Messi, inclusiv cu prețul unor faulturi. După meci, Leo Messi a resimțit dureri în zona inghinală și nu mai poate evolua pentru meciul cu Venezuela din 6 Septembrie.

Selecționerul Argentinei, Edgardo Bauza a spus: "Messi nu va fi capabil să joace în meciul cu Venezuela de marți. Nu ne putem asuma nici un risc. Trebuie să avem grijă de el."

După jocul de marți, al 7-lea din cele 18 jocuri de calificare, Argentina se află pe primul loc al Grupei de calificare din zona Americii de Sud, pentru preliminariile World Cup 2018, cu 14 puncte, urmată de Uruguay, Columbia și Ecuador, cu câte 13 puncte, în timp ce Brazilia se află pe locul 5, cu 12 puncte.

Autor, Alexandru Neață, img: www.fifa.com