București, 16 Ianuarie 2019

Ligue 1, Angers-Bordeaux 1-2, într-o partidă restantă a etapei a 17-a

../Imagini-dec-2019/Angers-Bordeaux-1-2

Marți, într-un meci restanță al etapei a 17-a, din Ligue 1, disputat la Angers pe stadionul Raymond-Kopa, în prezența a 10,8 mii de spectatori, formația locală Angers FC a pierdut cu scorul de 1-2, cu Bordeaux.   

Samuel Kalu, a deschis scorul pentru Bordeaux, în minutul 31, iar Mateo Pavlovic, a reușit golul egalizator în minutul 64. În al doilea minut al prelungirilor meciului, Yan Karamov a marcat golul victoriei și Bordeaux se întoarce cu toate punctele puse în joc.

De precizat faptul că, în minutul 59, atacantul echipei Angers, Jeff Reine-Adelaide a ratat un penalty, dictat în urma unei decizii VAR, practic portarul Benoit Costil a ghicit colțul și a respins.

În clasamentul Ligue 1, conduce detașat PSG, cu 50 puncte din 18 meciuri disputate, secondată de Lile, cu 37 puncte din 20 etape. Bordeaux se clasează pe locul 11, cu 25 puncte, în timp ce Angers, ocupă poziția a 15-a, cu 20 puncte.

Antrenorul echipei Angers, Stéphane Moulin, a declarat după înfrângerea de acasă împotriva lui Bordeaux, conform L'Equipe, următoarele: „Suntem dezamăgiți, aici suntem. Queen-Adelaide nu a fost jucătorul stabilit al penalty-ului, a fost Stéphane Bahoken. Dar nu vreau să vorbesc despre asta. Rezultatul ruinează totul. Am avut un bun început, am făcut o bună jumătate de meci foarte bună. Putem accepta jocul, sub toate aspectele, dar când nu se respectă lucrurile, nu accept. Înainte de golul lui Karamoh, au mai fost două ocazii identice. Va dura mai mult pentru a putea digera înfrângerea decât de obicei, pentru că simt că am scăpat victoria.”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Benzema-gol-cu-Villarreal

Citește și: În meci restanță a etapei a 17-a, din La Liga, Villarreal și Real Madrid, au terminat la egalitate, scor 2-2

Într-un meci restant din etapa a 17-a, a campionatului spaniol, disputat joi pe stadionul El Madrigal, în fața unui număr de peste 20 mii de spectatori...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X