Megamenu for Bootstrap
 


București, 07 Septembrie 2017

Liga franceză răspunde președintelui Ligii spaniole, Javier Tebas

Javier-Tebas-Presedinte-Liga-Spania

LFP franceză a răspuns lui Javier Tebas, președintele Ligii spaniole, urmare a declarațiilor denigratoare la adresa clubului PSG și a lui Neymar, după transferul acestuia de la Barcelona la PSG, înainte de începerea noului sezon fotbalistic.

Într-un comunicat al LFP franceze, difuzat miercuri, conform cotidianului L'Equipe, se menționează. "Liga Profesională de Fotbal condamnă cu tărie remarcile și insultele făcute astăzi de Președintele Ligii, Javier Tebas, cu privire la Paris Saint-Germain. Aceste remarci nevrednice nu se ridică la nivelul unei instituții la respectabile și eficiente, precum La Liga spaniolă".

"Liga Profesională de Fotbal reamintește că numai UEFA este împuternicită să se pronunțe asupra conformității clubului PSG, cu privire la corectitudinea regulilor financiare. Biroul LFP își reafirmă sprijinul față de clubul Paris Saint-Germain, în fața campaniei de denigrație desfășurată timp de câteva săptămâni, de către unele cluburi europene importante", se arată în declarația LFP din Franța.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii