București, 28 Martie 2019

Liga a 4-a ǀ Steaua învinge Progresul 2005, scor 4-1, în ultima partidă a etapei a 20-a

../Imagini-003-2019/Steaua-Progresul-4-1

Cu 10 etape înaintea finalului sezonului, Steaua are un avans de 4 puncte în fața echipei Dinamo, ambele echipe au câte o singură partidă pierdută și se anunță un derby al tradițiilor, peste două etape, pe terenul echipei din Ghencea. Desigur, nu va fi un derby ca cel din ediția trecută de campionat, în compania echipei Rapid, care s-a disputat pe Arena Națională, cu peste 35000 de spectatori prezenți la meci.

Partida câștigată de Steaua cu Progresul 2005, a avut loc miercuri, pe un teren din Complexul Sportiv Ghencea, în fața a câteva sute de spectatori și a fost câștigată cu scorul de 4-1.

Golurile au fost marcate de Florin Răsdan, în minutele 16 și 58, Adrian Vâlcea, minutul 30 și de Alin Robu, minutul 90, pentru Steaua, respectiv Viorel Lungu, minutul 72 (penalti), minutul 74, pentru Progresul 2005.

Din minutul 72, echipa condusă de pe banca tehnică de Marius Lăcătuș, a evoluat în 10 oameni, întrucât Florin Stoica a fost eliminat, în urma faultului din careu în care a fost acordat penalti, pentru cumul de cartonașe galbene.

Sâmbătă, Steaua se deplasează pentru meciul cu Unirea Politehnica, din cadrul etapei a 21-a, ce se va disputa pe terenul Leu, fără spectatori, începând cu orele 15:00.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Dan-Nistor

Citește și: Dinamo obține toate punctele puse în joc, în prima partidă de play-out, cu Dunărea

Prima partidă a play-out-ului, disputată vineri pe Ștefan cel Mare, dintre Dinamo și Dunărea Călărași, s-a terminat cu victoria dinamoviștilor...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X