București, 10 Octombrie 2018

Liga a 2-a│Petrolul învinge Luceafărul Oradea, scor 6-2 și urcă provizoriu pe locul al 3-lea

Petrolul-Luceafarul-6-2

Stadionul Ilie Oană, a găzduit marți, meciul dintre Petrolul și Luceafărul Oradea, contând pentru etapa a 11-a, intermediară, din Liga a 2-a. Echipa Petrolul, cu un antrenor pe bancă, Leo Grozavu, contestat de publicul spectator încă din startul partidei, cerând-ui demisia, a câștigat cu scorul de 6-2, urcând două locuri în clasament, cel puțin provizoriu.

Pentru Petrolul, Chindriș a deschis scorul cu un șut cu capul, în urma unui corner, încă din minutul 2. Lumu a majorat scorul la 2-0, în minutul 8, cu un șut din 8 metri, din poziție singur cu portarul, la o greșeală a lui Oros. Alexandru Țigănașu realizează dubla, în minutele 26 și 53, iar în minutul 62, din centrarea acestuia, Cristian Oros deviază neinspirat în propria poartă. În minutul 76, Cătălin Ștefănescu marchează pentru 6-2, acesta fiind și scorul final. În ultimul minut al meciului, Tamuz a ratat un penalty pentru ploieșteni. Golurile oaspeților, au fost marcate de Paraschiv în minutele 13 și 34.

Fundașul echipei Petrolul, Alexandru Țigănașu, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: „Venim după o perioadă grea, după o înfrângere la Pitești, vă dați seama, lumea este nemulțumită, se aștepta să nu avem atâtea înfrângeri. Lumea strigă demisia la adresa antrenorului și nu aș vrea să comentez ce strigă lumea. Eu sunt adus aici să joc și să fac cât mai bine. În acest meci, a fost o presiune imensă, pusă de suporteri mai mult, nu de echipa adversă. Noi încercăm de la meci la meci să îi bucurăm pe suporteri, să aducem cât mai multe puncte. Sperăm ca după această victorie să se mai liniștească apele.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Targoviste-CFR-0-1-Cupa

Citește și: CFR Cluj se califică în optimile Cupei României, după victoria la limită cu Chindia Târgovişte

Miercuri, pe stadionul din Mioveni, CFR Cluj a disputat meciul din șaisprezecimile Cupei României cu Chindia Târgovişte, pe care l-a câștigat la limită...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X