București, 11 Octombrie 2018

Liga Națiunilor-etapa a 3-a│Joi, orele 21:45, Lituania-România

Cosmin-Contra-conferinta-presa-Lituania

Partida dintre selecționatele Lituaniei și României, din Liga Națiunilor, se va disputa în această seară la Vilnius, pe stadionul LFF, cu o suprafață sintetică și cu o capacitate de 5000 locuri. 

Meciul va fi condus de o brigadă de arbitri din Franța, având la centru François Letexier, ajutat la cele două linii de Cyril Mugnier și Mehdi Rahmouni și va fi transmis în direct la postul de televiziune PRO-TV, începând cu orele 21:45.

După primele două partide disputate în Grupa a 4-a, România se află pe locul 3, cu 2 puncte, la două puncte de ocupantele primelor două locuri, Muntenegru și Serbia, în timp ce, Lituania, fără nici un punct, este pe ultimul loc.

Cu o zi înaintea partidei, tricolorii au efectuat antrenamentul oficial, după care, în cadrul conferinței de presă, preluată de televiziunea Digi, selecționerul Cosmin Contra a declarat, următoarele: „Trebuie să avem o mentalitate pozitivă și să intrăm pe teren, indiferent de adversar, cu gândul de a câștiga acel meci. Acesta a fost mesajul pe care l-am susținut de când am fost instalat ca antrenor și indiferent de adversar, cu respectul de rigoare, care i se cuvine fiecărui adversar, trebuie să avem personalitatea noastră. Este clar că, având doar două zile la dispoziție și neavând prea mult timp la dispoziție pentru antrenamente, am făcut mai multe ședințe video. La antrenamentul de ieri și parțial cel de alaltăieri, pentru că nu au sosit toți jucătorii, dar sper ca după antrenamentul de ieri și cel de astăzi, să servească băieților și să intre pe teren cu mentatalitate bună, să aibe aceiași atitudine pozitivă pe care au avut-o, de când sunt eu la Națională. Trebuie să fie conștienți că meciul de mâine ne poate ține în cursa pentru câștigarea grupei.”

„Trebuie să nu mai facem pași greșiți și cu o victorie mâine, duminică putem să ne jucăm inclusiv locul 1 din grupă, împotriva Serbiei și asta, cu suporterii noștri alături, putem fi mult mai puternici. Mâine, echipa trebuie să se exprime bine, să aibă o atitudine bună, să știm de pericolul care îl are această echipă, pe un asemenea teren și să ne facem jocul nostru”, a mai spus în încheiere, Cosmin Contra.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Erik-Lincar-TURRIS

Citește și: Turris Oltul Turnu Măgurele s-a calificat în optimile Cupei României, după victoria cu Rapid

Surpriza rundei șaisprezecimilor Cupei României, a fost Turris Oltul Turnu Măgurele, echipă din Liga a 3-a, antrenată de Erik Lincar,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X