București, 15 Octombrie 2018

Liga Națiunilor│Egalul României cu Serbia, a complicat configurația clasamentului grupei

Liga-Natiunilor-Romania-v-Serbia-0-0

Dacă înaintea partidei cu Serbia, selecționata României spera într-o victorie și ocuparea locului 1 în grupă, acum după egalul obținut duminică pe Arena Națională și coroborat cu victoria Muntenegrului în deplasare cu Lituania, România a fost aruncată pe locul 3 în clasament și sunt șanse mici să mai prindă locurile 1 sau 2, după ultimele două etape din luna viitoare. 

Teoretic este posibil orice, astfel, Muntenegru ar trebui să câștige în deplasare cu Serbia, iar România să învingă Muntenegru în deplasare.

Conform ziarului electronic, Zurnal.rs din Serbia, fotbaliștii Serbiei au declarat că sunt mulțumiți de câștigarea a patru puncte din ultimele două partide din Liga Națiunilor, dar se plâng că nu au reușit să bată România la București.

„Sunt acele partide când ești mai bun, domini în toate etapele jocului, dar mingea nu vrea să intre în poartă. Cel mai important lucru este că am avut dreptate, suntem favoriți pentru câștigarea grupei. Astăzi, mingea nu a vrut să între în poartă. Înainte ca jucătorul lor să fi fost eliminat, am dominant jocul și după aceea nu am fructificat multele șanse pe care le-am avut. Depinde de noi să ne concentrăm asupra următoarelor două jocuri pentru a obține și a ne asigura primul loc. Din fericire, nu am pierdut, am câștigat un punct. Regret că nu am câștigat toate cele trei, dar nici un punct nu este rău.”, a declarat mijlocașul Serbiei Nemanja Maksimovic.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Laurentiu-Marinescu-Petrolul

Citește și: Laurențiu Marinescu, după victoria cu Aerostar: „Mi-aș dori să promoveze Petrolul și de ce nu și U Cluj”

În primul meci al etapei a 9-a din Liga a 2-a, Petrolul Ploiești a învins cu un scor categoric, 5-0, formația Aerostar Bacău,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X