căutare personalizată

  

 

 

17 febr. 2012

Liga 1 amanata cu o saptamana

In urma Comitetului Executiv al FRF, Ion Craciunescu, presendentele CCA a anuntat ca reluarea Ligii 1 a fost amanata cu o saptamana, astfel ca va incepe in week-end-ul 2-4 martie, in loc de 24-26 februarie.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii de catre Federatia Romana de Fotbal, „Din cauza condițiilor meteorologice, a stării drumurilor și a terenurilor de joc, s-a decis amânarea cu o săptămână a reluării campionatelor naționale (ediția 2011-2012) la diferite niveluri competiționale”. Astfel, Liga 1 se va relua pe 3 martie si se va incheia pe data stabilita initial.

Campionatul va incepe cu prima etapa a returului si nu cu aceea programata initial pe data de 3 martie. Astfel, incepand cu 3 martie se va disputa etapa a 19-a, ulterior urmand sa fie gasite date libere pentru recuperarea acestei saptamani de intarziere, informeaza FRF.

In cadrul aceleiasi sedinte care a avut loc astazi, 17 februarie, Comitetul Executiv al FRF a stabilit injumatatirea baremurilor de arbitraj din Liga 1, asa cum s-a propus la inceputul acestui an. Astfel, un arbitru central va primi suma de 2.500 de lei pentru fiecare meci condus in Liga 1.

O alta propunere, care prevedea aducerea de brigazi de arbitri din strainatate in cazul in care, in primele 5 etape ale returului s-ar fi constatat incalcari grave ale legilor jocului comise de arbitrii romani, a fost respinsa. Motivul respingerii acestei propuneri a fost o conditie initiala de egalitate de voturi, in urma careia a fost decisiv votul presedintelui FRF, Mircea Sandu.

Bogdan Marinescu

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
   

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash