căutare personalizată

  

 

 

 

14 ian. 2012

Lexus LFA, vedeta salonului auto de la Detroit

Lexus_LFASalonul auto din Detroit, a fost deschis la 9 ianuarie 2012. Printre nenumaratele modele auto expuse, sunt variante alternative: masini electrice, hibrid si cu hidrogen. Pentru satisfactia nonconformistilor, care au incredere numai in motoarele cu ardere interna, prezentam cateva date tehnice ale modelului Lexus LFA.

Lexus LFA este echipat cu un motor V10 de 4.8 litri, care ofera 560 CP. Supercar-ul nipon are o masa de 1.480 de kilograme, distributie fata/spate fiind 48/52. Lexus LFA poate sa accelereze de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde, pe cand viteza maxima este de 325 km/h. Cei 560 CP ai motorului V10 de 4.8 litri sunt transmisi rotilor spate prin intermediul unei transmisii secventiale cu sase trepte.

Desi numarul de pretendenti a fost deja atins, Lexus va mentine deschisa lista comenzilor pana la mijlocul lunii martie, cand producatorul nipon va incepe un proces de selectie a clientilor care vor avea onoarea sa aiba in garaj una din cele 500 de masini produse. Conform comunicatului Lexus, modelul va ajunge la final in 56 de tari ale lumii, Romania nefiind inclusa pana in acest moment pe harta. Modelul va fi vandut in afara Japoniei exclusiv in regim leasing, pentru evitarea speculei

Surse: ziare.com; automarket.ro

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash