Lewandowski, a semnat transferul la Bayern Munchen
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Lewandowski, a semnat transferul la Bayern Munchen

Robert-Lewandowski-2014București, 05 ianuarie 2014. Contractul semnat sâmbătă de Lewandowski, cu Bayern Munchen pentru o perioadă de 5 ani, va intra în vigoare din luna iunie. Robert Lewandowski în vârstă de 26 ani, nu își va prelungi contractul cu Borussia Dortmund, valabil din 2010.

Este oficial, Robert Lewandowski va fi jucătorul lui Bayern München din sezonul următor. Atacantul polonez, care este sub contract cu Dortmund, până în iunie, a efectuat vizita medicală sâmbătă și a semnat un contractpentru cinci ani, până în 2019, cu campioni europeni. Vara trecută, BVB a blocat transferul lui la Munchen, preferând să-și asume riscul să-l păstreze un nou sezon pentru ca acum să meargă liber de contract din iunie. Lewandowski și-a exprimat dorința sa de a se alătura echipei din Bavaria . Dorința lui va fi împlinită în această vară.

"Suntem foarte incantati că s-a realizat acest transfer, a declarat CEO-ul lui Bayern, Karl - Heinz Rummenigge pe site-ul clubului. Robert este unul dintre cei mai buni atacanți din lume, iar echipa noastră se va consolida și va da un nou impuls de energie. Suntem incantați de acordul încheiat între cele două părți pentru un contract pe cinci ani, până în 2019."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash