../Imagini-04-2020/Koln-Leipzig-2-4.jpg

Leipzig urcă pe podiumul clasamentului din Bundesliga, după victoria cu Köln

București, 02 Iunie 2020

Luni, în ultima partidă a etapei a 29-a din Bundesliga, dintre echipele Köln și Leipzig, disputată pe RheinEnergieStadion, s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 4-2. Cu cele trei puncte obținute, Leipzig urcă pe locul 3 al clasamentului, în timp ce Köln, cu 34 puncte se poziționează pe locul 11 și are emoțiile retrogradării pe acest final de campionat.

Golurile echipei Köln, au fost marcate de Cordoba, '7 și Modeste, '55. Pentru Leipzig, au marcat Schick, '20, Nkunku, '38, Werner, '50 și Olmo, '57.

În etapa a 30-a, ce se va disputa la sfârșitul acestei săptămâni, Leipzig va juca sâmbătă acasă cu Paderborn, iar Köln va juca duminică în deplasare cu Ausburg. Până atunci, miercuri de la orele 21:30, se va disputa restanța din etapa a 24-a, dintre Bremen și Frankfurt.

Reacții după victoria echipei Leipzig, din deplasare cu Köln:

Antrenorul echipei Leipzig, Julian Nagelsmann, a declarat după victoria cu Köln din deplasare, conform site-ului oficial al clubului Leipzig, următoarele: "A fost un joc ciudat, sălbatic, cu multe suișuri și coborâri. Înainte de 1-0 eram un pic somnoros. Nu ne apărăm suficient de constant. În general, nu am jucat la fel de bine cum am fi putut. În prezent, nu este atât de ușor de găsit o concluzie. Este important că am câștigat. Până la urmă am meritat victoria."

Atacantul echipei Leipzig, Patrik Schick și autor al unui gol, a declarat conform aceleiași surse: "Nu am jucat bine, în general, a fost un pic prea puțin. Nu am fost suficient de preciși în jocul nostru și nici nu am fost la fel de periculoși, ca împotriva lui Mainz. La mijlocul terenului am pierdut prea multe mingi și nu am făcut suficient de des blocarea adversarului".

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X