Megamenu for Bootstrap
 


București, 29 Ianuarie 2017

Lazio pierde acasă cu Chievo, scor 1-0 și trece pe locul 5 în clasament

Lazio-Chievo-0-1

Pe stadionul Olimpic din Roma, Lazio pierde partida cu Chievo, în ultimul minut de joc, prin golul marcat de Roberto Inglese, cu un șut din interiorul careului.

După această înfrângere, Lazio se îndepărtează de un loc de Champions League, după ce Inter a câștigat tot sâmbătă, scor 3-0 cu Pescara, fâcând schimb de locuri în clasament cu Lazio. Ștefan Radu a fost introdus în teren pe finalul meciului.

Cotidianul italian Repubblica, relatează un mic incident petrecut în tribune, după fluierul final al arbitrului: "În timp ce jucătorii lui Lazio părăsesc stadionul (tribunele fiind jumătate goale), un suporter din tribună, care pare băut îl jignește pe Biglia, scuipând-ul. Argentinianul reacționează și-l insultă la rândul său (soția jucătorului fiind în tribune). Dintr-o dată o persoană cu glugă pe cap, ajunge la suporterul care l-a jignit pe Biglia și îi dă un pumn."

"Se dovedește că acesta este Mamadou Tounkara, atacantul spaniol de origine senegaleză, al echipei Lazio. Doi ofițeri de poliție prezenți la fața locului, cercetează faptele fotbalistului, care riscă riscă și o suspendare de lungă durată. Suporterul și Tounkara au fost audiați de poliția locală la Stadionul Olimpic, împreună cu un steward care a depus mărturie asupra faptelor. La finalul confruntării nu a existat nici un semn de împăcare între cei doi, ceea ce ar sugera consecințe juridice ulterioare", menționează în final, cotidianul Repubblica.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii