București,  27 Decembrie 2017

Lazio învinge Fiorentina, scor 1-0 și se califică în semifinalele Cupei Italiei

Lazio-Fiorentina-1-0-Cupa

Marți, pe stadionul Olimpico din Roma, Lazio și Fiorentina s-au confruntat în prima partidă din sferturile de finală ale Cupei Italiei, la capătul căreia echipa condusă de pe margine de Simone Inzaghi, Lazio s-a impus cu scorul de 1-0, calificând-use astfel în semifinalele competiției.

Singurul gol al partidei a fost realizat de Senad Lulic, în minutul 6, cu un șut pe coltul lung din 7 metri. Golgheterul echipei Lazio, Ciro Immobile, nu a fost introdus în formula de start de Inzaghi, fiind folosit în partea a doua a meciului, când a avut și o ocazie de a majora scorul, în minutul 72.

Cea mai mare ocazie a Fiorentinei, a fost în minutul 65, Chiesa a șutat din marginea careului pe colțul lung, iar mingea a fost cu greu respinsă din plonjon de portarul Strakosha.

Astăzi, de la orele 21:45, Milan va întâlni Inter, în a doua partidă a sferturilor Cupei Italiei, iar după Anul Nou, mai precis pe 02 Ianuarie 2018, Napoli va întâlni Atalanta, iar pe 03 Ianuarie 2018, Juventus va întâlni Torino, în cea de-a patra partidă a sferturilor Cupei Italiei.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii