București, 23 Februarie 2018

Lazio elimină FCSB în 16-zecimile Europa League, scor general 5-2

Lazio-FCSB-5-1-golul-lui-Bastos

Pe stadionul Olimpico din Roma, în partida retur din 16-zecimile Europa League, dispuată joi, Lazio a învins cu un scor categoric, 5-1 pe FCSB, urmând ca italienii să participe în optimile competiției, a căror tragere la sorți va avea loc vineri de la orele 14:00.

Pentru Lazio au marcat Ciro Immobile, în minutele 7, 42 și 71, Bastos, minutul 35 și Felipe Anderson, minutul 51. FCSB a reușit golul de onoare prin Gnohere, în minutul 82. Jucătorul meciului a fost desemnat, conform site-ului oficial al UEFA, nimeni altul decât autorul celor trei goluri, Ciro Imobile.

Văzând că la pauză, FCSB încasase 3 goluri, antrenorul Nicolae Dică, l-a înlocuit pe fundașul Dragoș Nedelcu cu Filip și pe Florin Tănase, cu Florinel Coman. După un sfert de oră din cea de-a doua repriză, a fost introdus în teren și Bălașa în locul lui Găman. Scorul reflectă exact diferența de valoare dintre cele două echipe.

Atacantul echipei FCSB, Constantin Budescu, a declarat după meci la televiziunea PRO X, următoarele: „Astăzi am primit gol foarte repede, probabil ne-a demoralizat un pic și ați văzut și dumneavoastră ce s-a întâmplat. N-am putut obține mai mult în această seară, ne-a fost foarte greu. De fiecare dată când noi pierdeam mingea, ei aveau ocazii de gol, au jucători foarte buni, jucători de viteză, cu foarte multă calitate. Din păcate am luat din nou cinci goluri, probabil ne-a păcălit un pic și jocul din tur, când am câștigat cu 1-0. Probabil ne-am relaxat și credeam că putem merge peste ei și aici, dar nu a fost așa.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii