Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 19 Aug. 2015.

Lazio câștigă cu 1-0, în prima manșă a play-off, cu Leverkusen

Lazio-Leverkusen-1-0Pe stadionul Olimpic din Roma, echipa italiană Lazio se impune la limită, scor 1-0, cu Leverkusen, datorită golului lui Keita din minutul 77.

Bayer Leverkusen trebuie să se teamă pentru participarea în Liga Campionilor, după 0:1 (0:0), în partida cu Lazio. Clubul din Bundesliga are nevoie în returul playoff de miercuri, săptămâna viitoare, de o victorie acasă cu două goluri diferență împotriva echipei lui Miroslav Klose, pentru a se califica în faza grupelor a Ligii Campionilor.

În fața a circa 38.000 de spectatori de la Olympic Stadium din Roma, Bayer a arătat un joc bun, mai ales în a doua repriză și ar fi putut, cu un pic mai mult noroc chiar să obțină victorie în deplasare. Singurul gol al lui Balde Diao Keita (minutul 77) - care a fost introdus în a doua repriză în locul lui Klose (accidentat la coapsă) - a înrăutățit perspectivele pentru Bayer.

"Cred că am jucat un joc foarte bun. Am făcut o foarte mare risipă de energie. Dar există un al doilea meci. Avem convingerea că putem face mai mult", a spus atacantul Stefan Kiessling, al echipei Leverkusen. Chiar antrenorul Roger Schmidt încă mai crede în calificare: "Sunt foarte încrezător că putem crea în continuare", a spus el pentru ZDF. "Eu cred că echipa noastră nu are nici o intenție de a renunța în retur."

Klose a avertizat colegii săi de la Lazio împotriva optimismului excesiv: "Cred că astăzi am făcut cel mai bun joc al nostru. Acesta este un rezultat foarte bun. Avem nevoie doar de o remiză în retur, este un avantaj", a spus atacantul lui Lazio. Din cauza unei probleme la coapsă, atacantul de 37 ani, a trebuit să iasă din echipă la pauză. "Sper că nu e nimic grav. Dar eu nu m-am simțit bine ", a spus Klose, conform Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.