Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 31 Martie 2016.

Laurențiu Rus: Nimic nu este câștigat, totul se joacă

FC Voluntari v CFR Cluj, 1-0FC Voluntari reușește victoria, scor 1-0, cu CFR Cluj în partida disputată miercuri pe stadionul Dinamo, din cadrul play-out-ul Ligii 1, etapa a 4-a.

În 2016, cu Mitică Dragomir la conducerea clubului și Ionel Ganea, antrenor, FC Voluntari a reușit în Liga 1, 5 victorii, un egal și o singură înfrângere! Printre victime, putem să amintim de Steaua. Cu un asemenea parcurs, FC Voluntari speră să prindă locul disponibil în Europa League, datorită intrării în insolveță a echipei ASA Tg. Mureș.

Golul din meciul de miercuri cu CFR Cluj a fost marcat de Laurențiu Rus, în urma unui șut din vole de la 8 metri, din centrarea lui Kone, la trei minute de la startul reprizei secunde.

Autorul golului, fundașul Laurențiu Rus, a declarat după meci pentru televiziunea Digi, următoarele: "A fost un meci foarte dificil, care, consider eu că l-am câștigat pe merit. Ne-am impus jocul și am împins mingea către poarta adversă, cu orice mijloc, atât cu pase lungi, cât și cu mingea pe jos. Faze fixe, am avut destul de multe și ne-am creat ocazii din acestea".

"Golul marcat de mine, a venit foarte bine pentru noi, ne-a adus și cele trei puncte. Aș dori să dedic golul, tatălui meu, care mereu îmi spune să dau mai mult la poartă. Astăzi l-am ascultat și am făcut bine", a mai spus Rus.

"Așteptăm să jucăm acasă pe noul stadion din Voluntari. Mă bucur că autoritățile și voi din televiziune, v-ați dat acordul pentru ca să jucăm pe stadionul din Voluntari. Sunt sigur că vor veni mai mulți oameni, se vor bucura mai mult de fotbal. Până atunci, avem două deplasări foarte grele, chiar infernale. Trebuie să muncim mai mult la antrenament, pentru că nimic nu este câștigat, totul se joacă". a adăugat în încheiere Laurențiu Rus.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.