București, 30 Decembrie 2019

La jumătatea campionatului, Liverpool conduce clasamentul din Premier League, cu 55 puncte din 57 posibile

../Imagini-010-2019/Liverpool-Wolves-1-0

Liverpool își încheie anul calendaristic, cu încă o victorie, în partida disputată acasă cu Wolves, pe stadionul Anfield, scor 1-0, în prezența a peste 53 mii de spectatori, terminând cu un bilanț de invidiat 18 victorii și un singur meci nul, la 13 puncte distanță de a doua clasată, Leicester.

Meciul din cadrul etapei a 20-a, nu a fost deloc ușor pentru trupa lui Jurgen Klopp, oaspeții au avut un gol anulat în minutul 45+3, autor atacantul Pedro Neto, după o decizie a VAR, pentru un ofsaid la limită, de câțiva milimetrii, cu toate protestele justificate, ale jucătorilor echipei din Wolverhampton.

Sigurul gol al partidei, a fost marcat de atacantul lui Liverpool, Sadio Mane, în minutul 42, cu un șut pe colțul lung din interiorul careului, la care portarul Patricio nu s-a putut opune.

Au evoluat următoarele formații:

LIVERPOOL: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Lallana (Keita, 67), Henderson, Wijnaldum (Milner, 86) - Salah, Firmino (Origi, 86), Mané.

WOLVES: Patricio - Bennett, Dendoncker (Traore, 58), Coady, Kilman, Jonny - Moutinho, Neves (Saiss, 58)- Neto, Jota (Jimenez, 72), Vinagre.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/CFR-Celtic-2-0

 

Citește și: Performanță excelentă pentru CFR Cluj, calificarea în primăvara europeană, după succesul cu Celtic

Dan Petrescu și elevii săi, au reușit performanța excelentă de a se califica în 16-zecimile Europa League, după victoria cu 2-0, în ultima partidă din Grupa E...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X