București, 27 Septembrie 2012

La amicalul cu Dinamo din august, FC Barcelona a închiriat un autocar de la o firmă de transporturi din Horezu

Autocar-pentru-FC_Barcelona

Atunci când o echipă de fotbal de talia FC Barcelona vizitează România, evenimentul este preluat şi comentat de presa generală, care încearcă să acopere toate aspectele momentului.

Cei care au închiriat maşina au căutat un autocar cu mai multe dotări şi să fie o marcă de renume. Practic staff-ul echipei a solicitat recomandări din partea Ţiriac Auto pentru închirierea unui autocar nou şi suficient de dotat, astfel s-a ajuns la EvoBus România şi mai departe la firma care, anul trecut a achiziţionat un autocar Setra TopClass nou (2011).

Gabriel Pavelescu, patronul Normandia Service din Horezu, a precizat faptul că, a fost solicitare ca autocarul să fie colantat cu însemnele Barcelonei, dar acesta nu a fost de acord şi până la urmă au acceptat.

Autocarul Normandia a realizat transferul de la aeroport către hotel, iar a doua zi, FC Barcelona, avea în program un tur al Bucureştiului şi o vizită la Casa Poporului, care s+au contramandat însă şi echipa a mers direct către aeroport.

Nicolae-SăndoiuŞoferul autocarului care a avut şansa să transporte prin Bucureşti valoroasa echipă, se numeşte Nicolae Săndoiu. Despre această cursa, acesta a menţionat: "Dintre toate cursele pe care le-am făcut, nu pot spune că aceasta cu Barcelona a fost cea mai grea, dar a fost una care a necesitat atenţie sporită la detalii. Cu FC Barcelona a fost frumos, cu oarecare emoţii, că totuşi intâlneam echipa şi vroiam să fie totul bine. Mi s-a spus să nu sar pe iei să le cer autografe, să nu le fac poze, să nu îi obstrucţionez când vor să urce în autocar. Le-am pus la dispoziţie muzică spaniolă şi sud+americană, în maşină au rulat şi videoclipuri tot din acest gen şi au fost mulţuniţi".

Nicolae Săndoiu, a mai adăugat: "Tot timpul am fost însoţiţi de maşini de Poliţie, una în faţă şi două în lateral, mi s-a transmis traseul şi am pornit. S+a mers destul de tare. Fiind vorba de mers în coloană nu a fost chiar o chestiune lejeră, cu presa mereu după maşină, la mine fiind doar jucătorii şi un ofiţer de securitate. Cealaltă parte a staff-ului a venit cu alte mijloace de transport. În afară de traseul aeroport-hotel şi a doua zi hotel-stadion-aeroport, nu am avut alte solicitări din partea lor, dar au fost foarte amabili, sociabili. Carles Puyol a fost cel mai prietenos, m-a luat după gât şi am bătut palma cu toţi, aşa fac ei. Cred că au fost mulţumiţi, le-a plăcut şi maşina, dar cred că au fost încântaţi cel mai mult că aveam geamurile fumurii şi nu puteau să fie pozaţi de afară. Am primit şi suveniruri, fanioane şi un tricou de la Martin Montoya. Înainte de încheierea meciului, m-au chemat şi m-au rugat să pregătesc mâncarea adusă de ei, să fie la temperatura potrivită, fiecare având porţia lui cu numele pe ea"

Sursa: Cargomagazin