Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
La Președenția FIFA, în afara Europei, Gianni Infantino, este sprijinit și de America de Sud
 

 
București, 28 Ianuarie 2016.

La Președenția FIFA, în afara Europei, Gianni Infantino, este sprijinit și de America de Sud

CONMEBOL-2016Comitetul Executiv al Confederației de Fotbal din America de Sud (CONMEBOL), a decis să susțină candidatura și planul de lucru pentru președinția FIFA, pentru Gianni Infantino, actualul Secretar General al UEFA, se menționează într-o postare pe pagina de Twitter a CONMEBOL.

Noul Comitetul Executiv, a fost alcătuit, după alegerile desfășurate în sediul CONMEBOL la 26 ianuarie 2016, în orașul Luque (Paraguay).

Cu această ocazie, noul președinte al Confederației, Alejandro Domínguez, a menționat că, prin votul unanim exprimat, la viitoarele alegeri la președenția FIFA din 26 februarie, cele zece asociații de fotbal din America de Sud, îl vor sprijini pe candidatul Gianni Infantino.

Înaintea votului la reuniunia CONMEBOL, candidații prezidențiali FIFA, Gianni Infantino și prințul Printul Ali bin Hussein, au fost în sală, pentru prezentarea propriilor candidaturi.

Alexandru Neata; img. Twitter/Gianni

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.