București, 11 Februarie 2019

La Ostrava, România a învins Cehia, scor 3-2 și s-a calificat în semifinalele Grupei Mondiale Fed Cup

../Imagini-001-2019/Cehia-Romania-2-3-fed-cup

Deținătoarea trofeului Fed Cup, Cehia a fost învinsă Duminică, de echipa României, scor 3-2. Înaintea partidei de dublu, scorul era 2-2, iar perechea Irina Begu-Monica Niculescu a reușit victoria împotriva perechii Barbora Krejcikova-Katerina Siniakova, scor 6-7, 6-4, 6-4.   

Înaintea meciului de dublu de Duminică, scorul era 1-1 după prima zi, iar Simona Halep a câștigat după un meci ce adurat 2 ore și 39 minute, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, împotriva Karolinei Pliskova. În meciul următor, Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de Katerina Siniakova, în două seturi, scor 6-4 și 6-2.

Echipa României de Fed Cup, urmează să întâlnească echipa similară a Franței, în semifinalele Grupei Mondiale, ce vor avea loc la sfârșitul lunii Aprilie.

La Ostrava, pe parcursul celor două zile de Fed Cup, echipa României a fost susținută frenetic de un grup masiv de români, având în frunte pe Emil Boc, fostul Premier al României.

După victoria istorică a echipei României împotriva Cehiei, Simona Halep, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: „Au fost emoții extraordinare, n-am mai trăit niciodată așa ceva și mă bucur tare mult că am reușit să câștigăm. Ne-am propus acest lucru și uite că, Dumnezeu nu ne lasă la greu. Mulțumim publicului, a fost extraordinar și cu atâta energie, era greu să cedăm și să nu câștigăm acest meci. Fetele au fost puternice, puternice mental, n-au cedat nicio clipă și au crezut în ele. Eu sper să câștigăm orice meci ce îl jucăm în Fed Cup. Sper ca trofeul acela prezentat la dineul oficial, ca într-o bună zi, să-l avem și noi.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Hertha-Schalke-2-2

Citește și: Schalke a remizat în deplasare cu Hertha, scor 2-2, într-un meci al etapei a 19-a din Bundesliga

Vineri, pe Olympiastadion, din Berlin, în prezența a peste 43000 de spectatori, echipa locală Hertha a obținut numai un singur punct din partida cu Schalke...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X