Megamenu for Bootstrap
 


București, 28 Septembrie 2017

La Concordia, schimbarea antrenorilor a fost benefică, obținând două victorii consecutive

Dinamo-Concordia-2-3-et-11

Concordia Chiajna obține trei puncte prețioase în restanța din etapa a 11-a, din Liga 1 cu Dinamo, disputată miercuri, pe stadionul Dinamo, scor 3-2 și totodată leagă două victorii consecutive, cu noul antrenor, Ion Marin, care nu mai antrenase de peste trei ani.

De partea cealaltă, diametral opus, Dinamo, condusă de pe bancă de fostul antrenor al Concordiei, Vasile Miriuță, înregistrează două eșcuri consecutive. Interesant că, înaintea numirii în funcția de antrenor a lui Vasile Miriuță, a fost vehiculat numele lui Claudiu Niculescu, cu care nu a fost de acord finanțatorul Ionuț Negoiță.

După acest rezultat, cu o etapă înaintea începerii returului, ambele echipe ocupă locuri de play-out în clasament, Dinamo cu 16 puncte, ocupă locul 7, în timp ce, Concordia, cu 11 puncte, ocupă locul 11.

Autorii golurilor au fost Rivaldinho, '12 și Paul Anton, '46, pentru Dinamo, respectiv, Paul Batin, '30; 83 și Claudiu Bumba, '64, pentru Concordia.

Fundașul echipei Dinamo, Ionuț Nedelcearu, a declarat după meciul pierdut contra celor de la Chiajna, la postul TV Digi, următoarele: „Nu știu cât de bine am jucat noi astăzi, să merităm victoria! Eu spun că n-am meritat-o și trebuie să lăsăm capul în pământ, să muncim mult mai mult față de până acum și cu siguranță, vor veni și rezultatele. Nu știu ce ar trebui până la meciul următor cu Astra, doar atitudinea noastră, să arătăm cu totul altfel, pentru că dacă o vom ține tot așa, n-avem nicio șansă.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii