București, 15 Decembrie 2017

LPF din Franța, a adoptat pentru sezonul următor, introducerea arbitrajul video

Noel-Le-Graet-presedinte-fff

Spre deosebire de LPF din România, care a rămas numai la stadiul de intenție, privind introducerea arbitarjului video, LPF din Franța, a adoptat joi, pentru sezonul următor, introducerea arbitrajului video, în Ligue 1.

Astfel, Președintele Federației Franceze de Fotbal, Noël Le Graët, a salutat adoptarea de către LPF, a arbitrajului video pentru sezonul următor.

Noël Le Graët, Președinte FFF, a declarat conform LEquipe, în legătură cu acest subiect: „Dacă totul este în ordine, ar trebui să începem din startul sezonului 2018-2019. Cred că este o inițiativă bună, toți președinții de cluburi doresc acest lucru și arbitrii, ceilalți observatori, cred. Acest lucru este un progres incontestabil, vom fi în mod sigur în măsură să fim fără greșeală într-un timp scurt. Deocamdată există unele ajustări minore, relativ simple, iar altele cum ar fi cartoașul, ofsaidul, încă mai ridică multe probleme, dar cred că este un progres pentru fotbal.”

Întrebat, dacă nu va fi fragmentat prea mult meciul, cu timpul de urmărire al fazelor litigioase, Noël Le Graët, a spus: „Este sigur că o oprire nu trebuie să depășească 20-30 de secunde. În prezent, suntem de multe ori la opriri de peste 50 de secunde. Trebuie să reducem timpul decizional. Este un proiect care va începe, poate exista o mică dificultate la început. Cred că e mai bine să ai arbitrajul video, decât să nu îl ai.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii