LPF a încheiat un parteneriat cu InStat Football

LPF-parteneriatBucurești, 11 septembrie 2014. Liga Profesionistă de Fotbal, anunță pe site-ul oficial, faptul că, marti, s-a perfectat acordul cu InStat Football, pentru sezonul 2014/2015.

Specializată în analiza amănunţită a meciurilor, InStat Football va pune la dispoziţia cluburilor din Campionatul Naţional Liga 1 întreaga sa experienţă în domeniu, urmând ca la finele fiecărei etape cluburile să beneficieze de statistici detaliate privind activitatea fiecărui jucător şi a echipei în ansamblu. 

Activitatea InStat Football a început chiar cu prima etapă din acest sezon competiţional, astfel încât cluburile membre au realizat beneficiile informaţiilor de specialitate oferite şi au luat deja primele măsuri în vederea îmbunatăţirii performanţelor sportive. 

Printre datele statistice oferite după fiecare meci, se regăsesc cele referitoare, de exemplu, la "pase pregătitoare", "pase ofensive", "pase defensive", "atacuri poziţionale", "recuperări în jumătatea adversă", "dueluri", "mingi pierdute" etc. 

Informaţiile statistice oferite de InStat sunt folosite de o bună perioadă şi de mari cluburi europene, în acelaşi timp antrenori de top din fotbalul mondial făcându-şi planul de antrenamente în mare parte pe baza unor astfel de date. 

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.