Megamenu for Bootstrap
 


București, 11 Mai 2017

Juventus și Real Madrid vor juca finala Champions League, pe 3 Iunie, la Cardiff

Karim-Benzema-semifinala-UCL-cu-Atletico

După ce Juventus s-a calificat în finala Champions League, eliminând Monaco, scor general 4-1, Real Madrid este cea de-a doua finalistă, eliminând Atletico Madrid, scor general 4-2, după returul disputat miercuri.

Finala dintre Juventus și Real Madrid, va avea loc pe 03 Iunie a.c., pe stadionul Național din Cardiff, de la orele 21:45.

În returul semifinalei dintre Atletico și Real, disputat pe stadionul Vicente Calderón, în fața unor tribune arhipline, Atletico a început în forță partida și după numai 16 minute, conduceau pe tabela de marcaj cu 2-0, datorită golurilor lui Saúl Ñíguez '12 și Griezman, '16 (pen).

Real Madrid, mai experimentată, a reușit golul din minutul 42, prin Isco, care a fost și golul decisiv, întrucât din acel moment elevilor lui Diego Simeone le mai trebuiau să marcheze trei goluri pentru calificare. Karim Benzema a fos coautorul golului marcat de Isco, după ce a trecut genial de trei apărători ai lui Atletico, fază care rar se poate întâlni, chiar și la acest nivel al competiției Champions League!

Zinédine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, a declarat, conform L'Equipe, despre faza în care Karim Benzema a scos din joc trei adversari: "El face întotdeauna ceva special deosebit. El trebuie să trăiască din această realitate. Dar cel mai important lucru este faptul că, știm cu toții cât de prețios este Karim. Este fundamental. Ceea ce el a făcut la faza golului, este uimitor. L-am întrebat cum a făcut să elimine în acest fel trei adversari, într-un spațiu mic și el însuși nu-mi spune, dar zâmbește."

Antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, a declarat după eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor, următoarele: „Sunt fericit și mândru că am concurat încă o dată, demonstrând timp de cinci ani și jumătate, că am luptat pentru cele mai bune locuri, în spatele echipelor Real Madrid și Barcelona. Primele 30 sau 35 de minute vor rămâne în memoria publicului nostru și apoi, da, adversarul a profitat de o eroare a defensivei noastre pentru a înscrie. Dar momentele magice, serile magice de pe Calderon, vor fi amintire. Am dat totul. Timp de șase ani, ne-am vândut greu pielea pe teren"

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii