Megamenu for Bootstrap
 


București, 23 Noiembrie 2017

Juventus și Barcelona au terminat la egalitate, scor 0-0, în grupa D, din Champions League

Juve-Barca-0-0-nov-2017

Miercuri, la Torino, pe Juventus Stadium, într-un meci al grupei D, Juventus și Barcelona au terminat la egalitate, scor 0-0, după un meci în care ambele echipe s-au ocupat mai mult de contracararea celeilate, ocaziile de gol fiind foarte puține, practic portarii nu prea s-au prea întrebuințat.

După această etapă, Barcelona este practic calificată de pe locul unu al grupei, în schimb, Juventus depinde de două situații pentru a se califica sau nu. Cea mai favorabilă situație ar fi ca Barcelona să câștige acasă în ultima etapă cu Sporting și nu mai contează rezultatul meciului din deplasare cu Olympiacos. Cea mai nefavorabilă situație pentru Juve, ar fi ca Sporting să câștige în deplasarea de la Barcelona și Juventus să piardă la Atena în ultima partidă, ar echivala cu eliminarea din competiție.

Atacantul echipei Juventus, Paulo Dybala, a declarat după meci, conform cotidianului italian Gazzetta delo Sport, următoarele: "Am jucat impotriva unei echipe dure, care s-a apărat mult mai bine decât anul trecut. Acum trebuie să ne gândim la câștigarea următorului meci, fără a aștepta ceva de la Barcelona. Următoarea deplasare la Atena, va fi una foarte dificilă și nu va fi ușor, dar suntem Juventus și trebuie să câștigăm. Trebuie să ne îmbunătățim jocul, să ne apărăm că știm să o facem, trebuie să ne gândim să jucăm mai bine".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii