Megamenu for Bootstrap
 


București, 09 Februarie 2017

Juventus se distanțează la 7 puncte față de AS Roma și la 9 puncte față de Napoli

Crotone-Juventus-0-2

Miercuri, într-un meci restanță din Serie A, Juventus a dispus în deplasare de Crotone, scor 2-0. Cu 57 puncte acumulate, după 23 etape, Juventus se distanțează în clasament, având 7 puncte în plus, față de ocupanta locului secund, AS Roma și 9 puncte față de Napoli, care ocupă poziția a treia.

Golurile au fost marcate în a doua parte a meciului de Mario Mandzukic, '60 și Gonzalo Higuain, '74.

După meci, antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, despre care se zvonește în presa italiană despre o mutare în Premier League, a declarat pentru Premium Sport, următoarele: "Nu a fost un meci ușor, dar obiectivul noastru a fost să câștigăm și am făcut-o. În prima repriză Crotone a închis bine spațiile. Ne așteaptă o altă deplasare dificilă la Cagliari, care este o echipă dificilă în meciurile de acasă."

Despre o eventuală mutare în Premier League, Allegri a spus: "Eu nu confirm, dar nici nu neg. Mai am încă un an și jumătate de contract cu Juventus și suntem pe aceeași lungime de undă. Dacă lucrurile merg bine, eu cred că șansele de plecare sunt mici."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii