Megamenu for Bootstrap
 


București, 15 Martie 2017

Juventus se califică în sferturile de finală Champions League, după două victorii cu FC Porto

Higuain-si-Hategan

Meciul retur de la Torino, dintre Juve și FC Porto, disputat marți și încheiat cu scorul de 1-0, datorită golului lui Dybala din penalty ('42), a adus calificarea în sferturile de finală a competiției UCL pentru italieni, cu scorul general de 3-0.

În ambele manșe, FC Porto a jucat mai bine de câte o repriză în 10 oameni, datorită eliminărilor. Pereira a văzut cartonașul roșu pentru un henț în careu, la faza în care a fost acordat penlty-ul de arbitrul întâlnirii, românul Ovidiu Hațegan, care a arbitrat bine meciul.

Dupa ce Juventus a eliminat-o pe FC Porto, portarul Gianluigi Buffon, și-ar dori să nu joace împotriva echipei Leicester, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, declarând pentru Mediaset Premium: "Aș vrea să evităm Leicester. Ei joacă cu entuziasm și pasiune. Ei au, arme pentru a crea pericol ".

Vineri la prînz, are loc tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală. Până acum, avem calificate în sferturi, două echipe germane, două spaniole, Juventus și Leicester.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii