Fotbal flash-Welcome to my website

 

Juventus scoate egal pe Santiago Bernabéu și merge în finala Champions League

Real-Juventus-1-1București, 14 Mai 2015. Juventus a reușit să se califice în finala Champions League, după egalul în manșa secundă, 1-1 cu Real Madrid, scor general 3-2.

Finala din 6 Iunie a.c. se va desfășura pe Olympiastadion, din Berlin, între FC Barcelona și Juventus.

La tragerea la sorți din 24 Aprilie a.c., pentru stabilirea meciurilor din semifinalele UCL, toate echipele și-ar fi dorit să cadă cu Juventus, considerată cea mai accesibilă.

Real Madrid a deschis scorul în partida disputată miercuri pe Santiago Bernabéu, prin Cristiano Ronaldo la jumătatea primei reprize, dintr-un penalty ușor acordat de arbitrul suedez Jonas Eriksson. Juventus a egalat prin fostul component al echipei eliminate (Real Madrid), Morata în minutul 58.

Gianluigi Buffon, căpitanul echipei Juventus a spus după meci, conform ziarului italian Repubblica, următoarele: "Se pare că a fost ca o întorsătură a destinului, în schimb aceasta a fost posibilă pentru că am sperat. La Berlin, noi nu ar trebui să mergem acolo ca turiști. Este un joc care este destul de important. Sunt mândru de colegii mei și toată munca pe care am făcut-o".

Atacantul Alvaro Morata, autorul golului egalizator pentru Juventus a spus: "Mi-am făcut doar treaba. În această seară a fost o situație dificilă pentru mine. Sunt jucătorul lui Juventus".

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat: "Acum, din moment ce suntem în finală, sperăm să le meargă bine băieților. Juventus în finală este, de asemenea, un lucru bun pentru fotbalul italian". Despre adversarul viitor, Allegri spune: "Cu Barcelona este aproape imposibil - a adăugat el - întrucât are trei jucători stratosferici, trebuie să fim conștienți de posibilitățile noastre și mergem la Berlin pentru a ne juca șansa. Într-un joc se poate întâmpla orice".

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid a spus: "Anul trecut am câștigat în ultimul minut și toată lumea a spus că am fost norocoși. Dacă noroc, există, de asemenea, există și rău. Mi-ar place să continui aici. Dar știu cum funcționează fotbalul".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.