București, 19 Septembrie 2019

Juventus s-a văzut egalată în ultimul minut la Madrid, de Atletico, după ce a condus cu 2-0

../Imagini-008-2019/Atletico-Juventus-2-2

Miercuri, în prima etapă a grupei D, din Champions League, pe Wanda Metropolitano din Madrid, Atletico și Juventus au terminat la egalitate, scor 2-2, în fața unei asistențe de peste 66000 de spectatori.

Deși a avut o posesie mult mai bună, 54/46 și a condus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Cuadrado 48 și Matuidi 65, Juventus, având pe bancă pe Maurizio Sarri, se vede nevoită să fie mulțumită cu rezultatul de egalitate. Cristiano Ronaldo a hărțuit apărarea madrilenilor și cam atât, nu a reușit să-și facă prezența pe lista marcatorilor, deși și-ar fi dorit enorm. Coechipierii din atac, l-au cam lăsat stingher, neoferind-ui pase decisive.

Pentru Atletico, au marcat Savić 70 și Herrera 90, iar antrenorul Diego Simeone, s-a bucurat enorm de mult la golul egalizator din ultimul minut de joc, știind că punctul obținut va fi util în configurația finală a clasamentul grupei.

În următoarea etapă, de la 01 Octombrie a.c., Atletico se va deplasa la Moscova, pentru partida cu Locomotiv, iar Juventus va juca la Torino cu Leverkusen.

Antrenorul echipei Juventus, Maurizio Sarri, a declarat după egalul cu Atletico, conform site-ului oficial al UEFA: "Cred că am jucat bine, dar acum avem un gust amar, pentru că am simțit că aveam jocul în mâinile noastre. Trebuia mai multă atenție și să fim mai concentrți pe cele două reprize. Vom lucra la asta. Am optat pentru a începe cu Cuadrado, deoarece am crezut că ar fi putut fi un joc deschis, cu spații, pentru ca el să-și folosească viteza. Cred că am evoluat bine în această seară și am putut vedea, în sfârșit lucrurile pe care le exersăm la antrenament." 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Gnohere-nr-9

 

Citește și: FCSB învinge FC Viitorul, scor 2-1 și părăsește ultimul loc al clasamentului

După cinci eșecuri consecutive și eliminarea în play-off-ul Europa League, FCSB a reușit o victorie cu scorul de 2-1, în fața echipei FC Viitorul...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X