București, 02 Ianuarie 2017

Juventus respinge oferta pentru Dybala, venită de la Barcelona

Paulo-Dybala-2016

Juventus i-a propus prelungirea contractului pentru încă un an, până în 2021 argentinianului Paulo Dybala și un salariu de 5.5 milioane Euro pe an. Pe jucător nu-l satisface, dorind un salariu și mai mare, poate nu ca și cel al lui Higuain (7, 5 milioane pe an), dar aproape.

Recent, CEO-ul lui Juventus, Beppe Marotta a respins prima ofertă venită de la Barcelona, pentru Dybala, în vârstă de 23 ani.

Dybala are un contract de 3 milioane net pe sezon, până în 2020. Cu doar câteva zile în urmă, la o întrebare a unui reporter al Abu Dhabi, convins că a semnat deja prelungirea, La Joya a răspuns: "Eu nu am semnat încă nimic, iar despre acest lucru nu voi vorbi." Întrebarea este deschisă, dar, de fapt, reînnoirea va avea loc în scurt timp, cu toate că a fost tergiversat de la mijlocul lunii noiembrie, menționează cotidianul italian Gazzeta dello Sport.

Autor, Alexandru Neață

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii