București,  07 Ianuarie 2018

Juventus învinge Cagliari, scor 1-0 și rămâne în continuare la un punct în spatele lui Napoli

Cagliari-Juventus-0-1-et-20

Sâmbătă, pe stadionul Sant'Elia, Cagliari a întâlnit Juventus, în ultimul meci al etapei a 20-a din Serie A, la capătul căruia, torinezii au câștigat cu 1-0. Lupta pentru prima poziție a clasamentului, continuă, diferența dintre Napoli, care rămâne pe primul loc și Juventus, este tot de un punct.

Juventus are prima ocazie de gol în minutul 9, prin Paulo Dybala, din fază fixă de la 20 metri, acesta trimite în bara transversală a porții lui Rafael! În minutul 17, Juventus are din nou șansa de a deschide scorul, prin Bernardeschi și din nou, mingea a lovit bara. Peste numai 4 minute, Benatia reușise să marcheze, golul a fost corect anulat de arbitrul Calvarese Giampaolo, pe motiv de ofsaid.

Prima situație clară de gol a gazdelor, vine în minutul 27, atunci când, în urma unui corner, Pavoletti a reluat cu capul, mingea fiind greu respinsă de portarul echipei Juventus, Szczesny. O altă mare ocazie pentru Cagliari, cu trei minute înainte de pauză, prin Farias, care trimite din 9 metri pe colțul scurt, mingea a lovit stâlpul porții lui Szczesny.

La câteva minute de la startul reprizei secunde, Paulo Dybala a suferit o ruptură musculară, ieșind de pe teren în momentul înlocuirii cu ochii în lacrimi!

Juventus reușește să deschidă scorul în minutul 74, prin Bernardeschi care a reluat cu un latul din 6 metri în plasă, din centrarea perfectă a lui Douglas Costa.

Antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după victoria din meciul cu Cagliari, conform Gazzetta delo Sport, următoarele: „Noi încă nu putem înțelege cum sa accidentat Paulo, dar acum există mai mult timp pentru a se recupera (campionatul fiind întrerupt până pe 21 Ianuarie). Cunoșteam dificultățile acestui meci, Cagliari este o echipă foarte organizată. Ar fi trebuit să încercăm să marcăm repede. A fost un joc fizic și ne-am adaptat, dar cel mai important lucru a fost că am câștigat".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii