București, 03 Aprilie 2019

Juventus învinge Cagliari în deplasare, în etapa intermediară cu numărul 30, din Serie A

../Imagini-003-2019/Cagliari-Juventus-0-2

Marți, pe stadionul Sardegna Arena, într-un meci al etapei a 30-a, Juventus a câștigat cu scorul de 2-0, împotriva echipei gazde Cagliari, în prezența unui număr de 16 mii de spectatori și are deja 18 puncte în plus, față ocupanta locului secund din clasament, care are un meci mai puțin disputat.

Pentru Leonardo Bonucci, partida cu Cagliari a fost cea de-a 250 a sa în Serie A. El a deschis scorul, cu o frumoasă lovitură cu capul, în minutul 22. Moise Kean, avea să stabilească rezultatul final, cu 5 minute înaintea terminării partidei.

Antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, în vârstă de 51 de ani, a declarat la finalul partidei cu Cagliari, conform site-ului oficial al clubului Juventus, următoarele: „Echipa a făcut o partidă bună, în urma unui joc solid și cu o bună tehnică. După golul marcat, Moise Kean a trebuit să evite acea bucurie specifică, el trebuie să învețe că publicul poate avea unele reacții. În ceea ce privește meciul, el a jucat mai bine în a doua repriză, pentru că la început a făcut prea multe greșeli din punct de vedere tehnic. Acum trebuie să ne refacem repede, deoarece meciul Juventus-Milano va fi sâmbătă.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Chelsea-v-Dinamo-Kiev-3-0

 

Citește și: După victoria cu Dinamo Kiev, Chelsea are prima șansă la calificare în sferturile Europa League

Joi, pe stadionul Stamford Bridge din Londra, în prima manșă a optimilor Europa League, Chelsea a câștigat partida cu Dinamo Kiev, scor 3-0,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X