Megamenu for Bootstrap
 


București, 09 Ianuarie 2017

Juventus învinge Bologna, scor 3-0 și este invicibilă pe propriul teren de 26 etape!

Gonzalo-Higuain-2017

Două goluri marcate de Higuain și un penality transformat de Dybala, au permis campionilor italieni să câștige cu echipa lui Donadoni, Bologna, scor 3-0, în meciul disputat duminică. Astfel, Juventus, a ajuns să câștige de 26 ori consecutiv, pe propriul stadion, depășind-uși propriul record. Etapa a 19-a, s-a terminat pentru Juventus, cu 4 puncte în fața celor de la AS Roma, având și un joc mai puțin disputat.

Antrenorul echipei Bologna, Roberto Donadoni a declarat după înfrângerea cu 3-0 administrată de Juventus, pentru cotidianul Repubblica, următoarele: "Am întâlnit un adversar foarte puternic, dar noi, am interpretat greșit unele momente ale jocului. La primul gol, n-am avut soluții, dar am suferit la cel din penalty. Este greu de admis două goluri cu o echipă de genul acesta. În a repriza secundă, am încercat să ieșim la joc, dar al treilea gol a fost pe o greșeală mare a noastră și s-au închis conturile."

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după cele trei puncte obținute cu Bologna, pentru Gazzetta delo Sport, următoarele: "Nu am făcut un meci frumos, dar cele trei puncte sunt importante și nu a fost ușor, pentru că Napoli și AS Roma fac lucruri mari. În prima repriză am atacat și am reușit să marcăm de două ori, dar în cele din urmă a fost un meci bun din punct de vedere tehnic, având în vedere că a fost primul joc după pauza de sărbători, iar primul joc este mai greu, deoarece nu este simplu să-ți ții ritmul".

Autor, Alexandru Neață

 

 



Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii