Megamenu for Bootstrap
 


București, 12 Aprilie 2017

Juventus învinge Barcelona, scor 3-0, în manșa tur a sferturilor Ligii Campionilor

Juventus-Barcelona-3-0

Marți, pe stadionul Juventus din Torino, Juventus a câștigat la un scor de neprezentare cu FC Barcelona, meciul din partida tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru Juventus au marcat Paolo Dyabala, în minutele 7 și 22 și Chiellini, minutul 55. Meciul retur va avea loc miercuri, pe stadionul Camp Nou, iar Juventus se bazează pe o apărare beton, lucru dovedit în această ediție a Champions League, primind numai două goluri în 9 partide disputate!

Atacantul echipei Juventus, Paulo Dybala, autorul dublei din meciul cu Barcelona, a declarat după meci, conform site-ului L'Equipe: "Am știut că Barcelona este o echipă ofensivă, dar, de asemenea știam că se poate deschide și lăsa spații descoperite. Noi într-adevăr, am fost capabili să exploatăm spațiile din momentele importante. De asemenea, am văzut că și-au creat ocazii, dar nu le-au putut concretiza. Pentru noi, era foarte important să nu primim gol acasă. Ce sa întâmplat cu Paris, va fi o lecție pentru noi."

Portarul lui Juventus, GIanluigi Buffon, a declarat, conform aceluiași site: "Am jucat fără teamă de la începutul mecului. Ce sa întâmplat cu Paris, este un lucru care ne amintște faptul că, calificarea nu este terminată, dar nu aș schimba apărătorii mei împotriva oricărei echipe din lume și suntem într-o poziție bună pentru a ne califica."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii