București, 04 Martie 2018

Juventus este tot mai aproape de un nou titlu, după victoria în deplasare cu Lazio și eșecul lui Napoli

Gol-Dybala-Lazio-Juve-0-1

Etapa a 27-a din Serie A, a adus ceva clarificări în fruntea clasamentului, după victoria de la Roma cu Lazio, a echipei Juventus, scor 1-0, coroborată cu eșecul lui Napoli pe propriul teren scor 2-4, cu Roma. Fanii echipei Juventus sunt fericiți, după victoria de la Roma a favoriților, în ultimele secunde de joc, datorită golului lui Dybala, coroborată cu eșecul rivalilor de la Napoli.

Cu un joc mai puțin disputat, Juventus se află pe locul secund, cu 68 puncte,la un punct în spatele echipei Napoli, pe care îl poate recupera în restanța cu Atalanta, ce va avea loc pe 14 Martie, la Torino.

Victoria echipei lui Massimiliano Allegri, de la Roma, este și una de moral pentru meciul greu din deplasare, din optimile Champions League cu Tottenham, ce va avea loc miercuri, după egalul 2-2, de la Torino.

Tehnicianul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după victoria cu Lazio, conform Gazzeta Dello Sport, următoarele: "Lazio este pe locul trei în clasament, bine pregătiți fizic, cu jucători foarte buni. Am fost mereu în joc și era important să ieșim de aici cu un rezultat pozitiv astăzi. Atât noi cât și ei, miercuri am jucat în semifinalele Cupei Italiei, mai mult, Lazio a jucat 120 minute de joc. Astăzi ne-am fi mulțumit doar cu o remiză, dar acestea sunt trei puncte importante, cu atât mai mult dacă te uiți la calendar, în ultimele opt jocuri, am jucat de cinci ori în deplasare și întotdeauna am câștigat".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii