Megamenu for Bootstrap
 


București, 20 Aprilie 2017

Juventus elimină Barcelona în sferturile UCL, scor general 3-0

Barcelona-Juventus-0-0-meci-retur

Pe stadionul Camp Nou din Barcelona, miercuri, în manșa retur a sferturilor UCL, Barcelona și Juventus, au terminat nedecis, scor 0-0. Rezultatul egal dintre cele două echipe, a fost în avantajul echipei Juventus, care s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, scor general 3-0.

Apărarea echipei Juventus, a fost din nou punctul forte, Messi și Neymar fiind practic blocați de fiecare dată. Nici atacul nu a fost mai prejos cu Dybala, Cuadrado și Higuain, care au pus multe probleme spaniolilor. Într-un cuvânt, Juventus nu a venit să se apare și să conserve rezultatul din tur. Pe finalul partidei, atunci când totul era sub control, tehnicianul Massimiliano Allegri, a înlocuit pe rând, pe Dybala, Cuadrado și Higuain.

Antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după meci la conferința de presă, următoarele: „A fost un joc fantastic practicat de ambele echipe. Am avut șanse și este o calificare importantă și meritată. În primele 10-15 de minute am avut ocazii, dar este normal ca meciul să fie complicat, atunci când evoluezi împotriva echipei Barca acasă. Echipa nu a căzut în aspectul psihologic, în timpul jocului. S-a făcut progrese semnificative în încrederea jucătorilor. Vrem să mergem mai departe și deja am realizat ceva extraordinar. Suntem pe trei fronturi Campionat-Cupă-Liga Campionilor. Noi trebuie să facem acest lucru, pentru că singurul lucru de care suntem siguri în această etapă, este finala Cupei Italiei. Avem o semi-finala a Ligii Campionilor și conducem cu opt puncte clare în Serie A".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii