Fotbal flash-Welcome to my website

 

Juventus câștigă meciul tur din sferturile Ligii Campionilor, cu Monaco

Juventus-Monaco-1-0București, 15 Aprilie 2015. Juventus a reușit victoria la limită cu AS Monaco, în partida tur din Sferturile Champions League, în meciul disputat marți la Torino, prin reușita din penalty a lui Vidal.

Pentru Juventus, ultimul meci din campionatul intern cu Parma a fost ca un vis urât care nu trebuie să se mai repete. Împotriva lui Monaco, Juventus începe meciul ca favorită, dar Massimiliano Allegri nu vrea să subestimeze adversarul, declarând cu o zi înaintea meciului: "Monaco nu va fi o victimă, după ce a eliminat Benfica, Zenit și Arsenal. A ajuns meritat în această fază: marcând doar 4 goluri, cu un antrenor foarte bun și inteligent. Pentru a trece de ei, va trebui să facem două meciuri bune, deoarece calificarea este dificil de a se rezolva mâine".

După un joc inteligent, Juve a invins cu 1-0 pe Monaco și este la un pas de semifinalele Ligii Campionilor.

Victoria a venit cu ceva noroc, datorită loviturii de pedeapsă obținută de Morata în minutul 57, infractiunea fiind petrecuta cumva la limita careului de 16 metri, dar cu siguranță meritată. Juventus a fost mai bună la schimbarea de mai multe ori a atitudini în joc, fiind în stare să găsească modalități de a valorifica în siguranță ocaziile. Monaco s-a dovedit un adversar dur și de temut.

Într-o seară perfectă pentru Juve, se cuvin laude, în special pentru Vidal. Nu numai pentru că este din nou, în cele din urmă, după 17 luni pe foaia de arbitraj la un meci de Liga Campionilor. În ceea ce privește jocul său, a făcut ambele faze, ajutând, în special apărarea.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.