București, 28 Ianuarie 2018

Juventus câștigă în deplasare, scor 2-0 cu Chievo și trece provizoriu pe primul loc în Serie A

Chievo-Juve-0-2-et-22

Juventus câștigă în deplasare cu Chievo, după o partidă a etapei a 22-a din Serie A, disputată sâmbătă, de slab nivel tehnic și trece provizoriu pe primul loc cu 56 puncte. Echipa gazdă, nu reușise în prima repriză să expedieze nici un șut spre poartă, iar după cea de-a doua eliminare, s-au baricadat practic în fața porții.

Mijlocașul Samuel Bastien, a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene în minutul 37, iar fundașul Fabrizio Cacciatore, a fost eliminat în minutul 61, pentru gesturi nesportive, de către arbitrul de centru Fabio Maresca.

Golurile echipei Juventus au fost marcate numai atunci când echipa Chievo juca în inferioritate numerică, cu doi oameni mai puțin, în minutele 67 și 88, prin Khedira și respectiv Higuain.

Tehnicianul echipei Juventus, Massimiliano Allegri a declarat după cele 3 puncte obținute în deplasarea de la Verona, conform Gazzetta dello Sport, următoarele. "Ar fi trebuit să grăbim ritmul jocului, să trecem peste apărarea adversă și să-i deschidem mai mult. Chievo a jucat închis, iar atunci când a avut prilejul au accelerat, în câteva momente. Introducerea în teren a lui Bernardeschi a fost decisivă".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii