București, 24 Decembrie 2017

Juventus câștigă derby-ul de 6 puncte cu AS Roma, scor 1-0

Juve-Roma-1-0-et-18

Fără Dybala în echipa de start, pentru a treia oară consecutiv, Juventus reușește să câștige cu multe emoții, scor 1-0, meciul de 6 puncte cu AS Roma, o contracandidată importantă la titlul de campioană.

Singurul gol al partidei disputate sâmbătă pe Allianz Stadium din Torino, a fost marcat de Mehdi Benatia, în minutul 18, după un atac prelungit al echipei conduse de pe bncă de Allegri. La faza premergătoare, Chielini trimisese mingea în bara transversală.

La o jumătste de oră după deschiderea scorului, Giallorossi au posibilitatea de a înscrie golul egalizator, pe un contraatac purtat de Perotti, dar El Shaarawy este oprit de portarul Szczesny.

Autorul singurului gol, fundașul marocan Mehdi Benatia, a declarat după ce a marcat împotriva fostei sale echipe, conform Tuttosport, următoarele: "După ce am câștigat datorită golului meu, este o bucurie suplimentară, am fi putut închide la 2 sau 3 la 0. Suntem în continuare o echipă greu de bătut: obiectivul nostru este să păstrăm șansele pentru câștigarea unui nou titlu, iar cu această atitudine demonstrăm că o putem face."

După 18 etape în Serie A, Napoli conduce în clasament cu 45 puncte, secondată de Juventus, cu 44 puncte. Roma, cu un joc mai puțin disputat se află pe locul 4, cu 38 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii