București, 10 Mai 2018

Juventus câștigă Cupa Italiei, în finala cu Milan, scor 4-0 și este la un pas de obținerea eventului

Juve-Milan-4-0-Cupa-Italiei

Stadionul Olimpic din Roma, a găzduit miercuri, finala Cupei Italiei, în prezența a 65000 de spectatori, având ca protagoniste Juventus și AC Milan, la capătul căreia Juventus a învins cu scorul de 4-0, urmare a golurilor marctae de Benatia, 56'; 64', Douglas Costa, 61' și Kalinic, 76' (autogol).

Juventus mai are are nevoie de doar un punct în ultimele două meciuri din Serie A, pentru a câștiga pentru al patrulea an la rând eventul.

Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după câștigarea Cupei Italei, conform LEquipe, următoarele: "Seara a fost grozavă. Jucătorii au fost foarte buni împotriva unei echipe bune din Milano, care a reușit să închidă spațiul în prima repriză. Au creat trei sau patru șanse de gol. (...) Vom vedea duminica pentru Scudetto, sperăm să câștigăm și noi. Dar jucătorii trebuie să sărbătorească această victorie, deoarece aduce mult la club. Ei merită, este un grup cu jucători și oameni uimitori. Doresc să dedic acest trofeu tuturor celor care lucrează la umbra, pe teren sau în birouri. Ei fac o muncă crucială pentru succesul clubului."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii