Fotbal flash-Welcome to my website

 

Juventus câștigă Cupa Italiei, după ce a învins Lazio, scor 2-1

Juventus-jubileazaBucurești, 21 Mai 2015. Miercuri, Juventus a câștigat Cupa Italiei, după victoria asupra echipei Lazio, 2-1, în prelungiri.

Golul echipei Lazio, a fost marcat de românul Ștefan Radu în minutul 4 al meciului. Golurile echipei Juventus au fost marcate de Chiellini și Matri în minutele 11 și respectiv 97.

Tehnicianul echipei Juventus, Massimiliano Allegri a declarat după meci următoarele: "Acum să vedem dacă putem câștiga și al treilea trofeu", referindu-se la finala Ligii Campionilor, de la Berlin, din 6 iunie. "Acum să vedem dacă visul Campionilor devine realitate".

Despre adversarii din finala Cupei Italiei, Allegri a spus: "În prima repriză au alergat mult, apoi au căzut, am practicat un joc mai bun, poate că aveam nevoie de mai multă strălucire, dar câștigătoarea a fost în balanță, a fost dificil de a câștiga, dar am făcut tot ce este posibil pentru a trece de Lazio. Au făcut un joc mare, a fost un meci demn de o finală", a adăugat Allegri, conform cotidianului Repubblica.

"Nu a fost ușor pentru a putea ajunge la acest punct de reper, după ce am câștigat Liga. Pot spune că dispunem de jucători buni. Avem o grupare uimitoare, stau bine fizic, acum avem un pic de timp să putem să pregătim finala Ligii Campionilor și vom vedea ce vor fi capabili să facă", a conchis Massimiliano Allegri.

Alexandru Neata; img. Repubblica.it

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.