Megamenu for Bootstrap
 


București, 06 Mai 2017

Juventus, calificată în finala Champions League, după ce a învins Monaco, scor general 4-1

Faza-meci-Juventus-Monaco-2-1

Marți, pe stadionul Juventus, din Torino, în cea de-a doua manșă a semifinalei Champions League, Juventus a dispus cu scorul de 2-1, împotriva francezilor AS Monaco, calificând-use astfel în finala Champions League cu scorul general 4-1.

Golurile au fost marcate de Mandžukić, minutul 33 și Dani Alves, minutul 44, pentru Juventus, respectiv Mbappé, minutul 69, pentru Monaco.

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri din Olanda, având la centru pe Bjorn Kuipers, care s-au achitat în general bine de sarcini.

Dybala, care a fost artizanul echipei Juventus, atunci când a eliminat în sferturile competitiei pe Barcelona, a jucat modest, fiind schimbat pe parcursul reprizei secunde.

După meci fundașul echipei Juventus, Leonardo Bonucci, a declarat conform site-ului oficial al UEFA: "Ne-am îmbunătățit foarte mult jocul în ultimii doi ani, iar Juventus nu mai este o surpriză. Suntem încrezători că putem câștiga la Cardiff. Această echipă este mai matură în comparație cu Berlinul, suntem solizi în spate și aproape întotdeauna reușim să înscriem".

Juventus va întâlni cel mai probabil, Real Madrid în finala Champions League. Real Madrid urmează să dispute în această seară returul semifinalei cu Atletico, iar rezultatul din prima manșă, 3-0, îi acordă cele mai mari șanse de calificare pentru finală.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii