București, 24 Octombrie 2018

Juventus are punctaj maxim, după etapa a 3-a, din grupelor UEFA Champions League

Man_United-Juventus-0-1-gr-H

Marți, pe stadionul Old Trafford, Manchester United și Juventus s-au confruntat într-un meci al etapei a 3-a, a grupei H, din Champions League, la capătul căreia scorul a fost favorabil italienilor, 1-0, autorul golului fiind Paulo Dybala, în minutul 17. 

Juventus a acumulat punctaj maxim după trei etape și se anunță de pe acum o candidată serioasă pentru câștigarea trofeului. Și în campionatul intern, Juventus a început excelent, după 9 etape, nu a pierdut nici un meci, fiind pe prima poziție a clasamentului, la 4 puncte distanță, față de Napoli, ocupanta locului secund.

Cristiano Ronaldo a prins o zi bună și numai intervențiile excelente ale portarului De Gea, au făcut ca acesta să nu fie pe lista marcatorilor.

Antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după victoria împotriva echipei Manchester, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: "Astăzi am făcut un meci foarte bun, iar în a doua repriză, United ne-a presat mai mult, astfel am făcut greșeli cu mingea, așa că le-am oferit câteva șanse. Victoria a fost pe deplin merită. Am păstrat controlul la mijlocul terenului și am atacat atunci când am avut șansa.
Cu toate acestea, sunt mulțumit mai ales pentru că, jocul nostru este în continuă să creștere, mai ales în ceea ce privește încrederea și că ne-a permis să ne impunem propriul nostru joc pe acest stadion dificil".

De partea cealaltă, antrenorul José Mourinho, a declarat conform aceleiași surse: "Partida a fost de o calitate imensă. Uneori oamenii îl caută pe Ronaldo sau Dybala, dar într-o echipă de vârf, trebuie să te uiți la un Chiellini sau Bonucci, care sunt la fel de buni, este foarte dificil.
Toată echipa a gândit că trebuie să incerce până la sfârșit, Juventus a simțit-o și a incheiat jocul cu un apărător central în plus, pentru a se adăuga la uimitorii Chiellini și Bonucci. A fost un meci foarte dificil pentru noi, dar atât a fost posibil."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Botosani-Dinamo-2-0-et-11

Citește și: Claudiu Niculescu: Ar trebui să ne fie tuturor rușine, pentru locul în care suntem în clasament

În ultima partidă a etapei a 11-a, disăutată luni la Botoșani, Dinamo a fost învinsă de FC Botoșani, scor 2-0 și a trecut în clasament pe locul 12,..

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X