București, 14 Februarie 2018

Juventus a obținut un scor egal acasă cu Tottenham, în prima manșă din optimile Champions League

Juventus-v-Tottenham-2-2-optimi

Pe Juventus Stadium din Torino, în fața a peste 55 mii de spectatori, Juventus a terminat la egalitate, scor 2-2 cu Tottenham, în prima manșă a UCL, după ce au condus cu scorul de 2-0.

Pentru Juventus, Gonzalo Higuain a marcat în minutele 2 și 9 din penalty, tot el mai ratând un alt penalty atunci când scorul era 2-1, în timp ce pentru Tottenham, au marcat Kane, minutul 35 și Eriksen, minutul 71.

Returul acestei duble manșe va fi pe stadionul Wembley, pe 7 Martie, iar egalul obținut și cele două goluri marcate de Tottenham, vor cântări mult în ecuația calificării.

Portarul echipei Juventus, Gianluigi Buffon, care la vârsta de 40 ani, a devenit al treilea cel mai mare jucător italian care a jucat în Liga Campionilor, după Ballotta și Costacurta, a primit gol deabia după 694 minute în toate competițiile. A fost invincibil timp de 11 ore și 35 de minute.

Tehnicianul echipei Juventus, Massimiliano Allegri, a declarat după meci, conform site-ului oficial al UEFA: "Noi suntem gata să jucăm o adevărată finală la Londra, în a doua manșă. Am început foarte bine, dar am încercat să ținem de minge, deoarece Tottenham juca bine. În prima repriză nu le-am dat șanse de a înscrie. Liga Campionilor este foarte dificilă in acest sezon si va fi cu atat mai mult in sezonul urmator".

Antrenorul echipei Tottenham, argentinianul de 45 ani, Mauricio Pochettino, a declarat după meci, conform BBC Sport: "A fost un joc fantastic, la început am fost neglijenți și am primit două goluri în nouă minute, dar personalitatea pe care am arătat-o a fost fantastică, vreau să-i felicit pe jucători. Mai mult decât această remiză, meritam să câștigăm. Este nevoie de puțin noroc întotdeauna în fotbal, calificarea este deschisă, Juventus este o echipă masivă și avem speranța că vom putea câștiga pe Wembley".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii