Megamenu for Bootstrap
 


București, 23 Februarie 2017

Juventus a câștigat în superioritate numerică, meciul din deplasare cu FC Porto, scor 2-0

Porto-Juventus-0-2

Stadionul din Porto, Estádio do Dragão, a găzduit miercuri, meciul din optimile UCL, dintre FC Porto și Juventus, încheiat cu scorul de 2-0, în favoarea italienilor, care și-au creat un avantaj în vederea calificării în sferturile Champions League, pentru partida retur, care va fi pe 14 Martie, la Torino.

Golurile au fost marcate de Marko Pjaca, '72 și Dani Alves, '74. Trebuie precizat faptul că, fundașul stânga al echipei FC Porto, Alex Telles, a fost eliminat în minutul 27, de arbitrul german, Felix Brych, pentru cumul de cartonașe galbene încasate în două minute.

Antrenorul echipei FC Porto, Nuno Espírito Santo, a considerat, conform cotidianului portughez Abola, eliminarea lui Alex Telles, exagerată, argumentând că greșeala comisă de către fundașul brazilian, nu au fost de natură să pună în pericol integritatea fizică a jucătorului lui Juventus.

Cu un jucător mai puțin în apărare, Nuno Espírito Santo a renunțat la un om de atac, André Silva și l-a introdus pe Layún.

Fundașul lateral al echipei Juventus, Alex Sandro, a declarat după meci că, conform aceluiași cotidian portughez: "FC Porto a fost puternică, chiar și în zece oameni. Am venit pregătiți, am știut că va fi un meci dificil și a trebuit să fim precauți. Este întotdeauna dificil să joci cu FC Porto și mai mult pe stadionul lor. Este o mare echipă și trebuie să o respectăm".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii