București, 08 Decembrie 2018

Juventus-Inter, 1-0│Max Allegri: Campionatul nu se încheie astăzi, dar a trebuit să suferim

Faza-meci-Juve-Inter-1-0

Vineri, în derby-ul Serie A, Juventus s-a confruntat cu Inter, câștigând cu scorul de 1-0, urmare a unui gol venit la jumătatea reprizei secunde, în urma unei faze fixe, autor Mario Mandzukic, cu un șut cu capul.  

Ambele echipe, vor disputa marți și miercuri, ultimele partide din cadrul etapei a 6-a din Grupele Champions League. Inter va juca marți, acasă cu PSV Eindhoven, în timp ce Juventus se va deplasa în Elveția, pentru partida cu Young Boys de miercuri, din cadrul Grupei B. Lui Inter, îi trebuie victorie în partida cu PSV, pentru calificare, cu condiția ca Tottenham să piardă la Barcelona. Juventus este deja calificată, iar dacă va învinge pe Young Boys, va termina pe prima poziție în Grupa H.

După acest rezultat, Juventus conduce în clasamentul din Serie A, cu 43 puncte, după 15 etape, fiind la 11 puncte distanță, față de ocupanta locului 2, Napoli, care are un joc mai puțin disputat. Inter rămâne pe locul 3, cu 29 puncte.

Tehnicianul echipei Juventus, Max Allegri a comentat cu satisfacție victoria în derby-ul Italiei, conform Gazzetta dello Sport, dar subliniază unele puncte slabe ale echipei sale: „În prima jumătate a partidei am fost un pic blocați, iar Inter ne-a pus în dificultate, putând să deschidă scorul prin Joao Mario și Gagliardini . Este de asemenea adevărat că acțiunile de atac periculoase ale lui Inter, au fost pe greșelile noastre. Ne-a pus probleme și acțiunile de atac ale lui Politano. Trebuia să fim mai atenți în gestionarea amplitudinii acestaora. În prima repriză am remediat doar până la 30%, când am adus cu răbdare mingea la mijlocul terenului. În a doua parte a meciului, acțiunile noastre au fost mai ordonate și compacte, atunci când s-a văzut și diferența".

„În mod clar campionatul nu se încheie astăzi, dar a trebuit să suferim. Am lucrat bine și băieții au făcut o partidă bună. Joao Mario este un atacant mare. Nu a fost din întâmplare în atacul lui Bayern, cu care a câștigat multe meciuri importante. Este unul dintre acei jucători, care pune întotdeauna probleme, chiar și în zilele proaste”, a spus în încheiere Max Allegri.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Image-monede

Citește și: Ai buget mic pentru pariuri? Iată ce poți face pentru a compensa lipsa de bani!

Pentru mulți români pariurile reprezintă o distracție, o modalitate de divertisment, care s-a încetățenit în ADN-ul lor precum vizionarea unor programe la tv sau a...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X